Mopoautot

GRECAV SONIGUE

Grecav Sonique on tuttu, turvallinen Grecavin mopoautorunko joka on kokenut kokonaisvaltaisen uudistuksen. Kori on entistä suurempi ja sisätiloja on kasvatettu. Keulan muotoilu huokuu sporttisuutta ja auto on virtaviivainen ja jokainen yksityiskohta on viilattu vastaamaan auton yleisilmettä.

Grecav Sonique on varustelultaan huipputasoa, vertailussa se on varustelultaan muita runsaampi.  Varustelutasosta riippuen autossa on mm. cd/mp3 soitin iPod liitännällä, sumuvalot, alumiinivanteet, nahkaiset sport-penkit, sähköikkunat, sähkötoiminen kattoluukku, tummennetut takalasit, kauko-ohjattu keskuslukitus, peruutustutka, vilkut sivupeileissä sekä paljon muita herkkuja!

Auton mittoja on kasvatettu aiemmasta Grecav EKE -tuoteperheestä, ja tämä tarkoittaa lisää tilaa matkustamoon. Kokonaispituus on nyt 2918 mm (+328 mm), leveys on 1520 mm (+142 mm) ja korkeus on 1485 mm (+ 15mm). Akesliväli on 1875 mm. Uutta on myös entistä tehokkaampi ja hiljaisempi lämmityslaite, huomattavasti aiempaa parempi äänieristys, pehmeämpi jousitus ja jopa 15" alumiinivanteet. Auton moottorina toimii luotettava kaksisylinterinen 505cc Lombardini dieselmoottori. Autoa on saatavana pastellivärisenä sekä metallisävyisenä.

* Osa tässä mainituista varusteista voi olla maksullisia erikoisvarusteita tai niiden saatavuudessa voi olla maakohtaisia eroja.
Tuotekuvat voivat poiketa lopullisesta tuotantomallista tai sisältää erikoisvarusteita.

 

Turvallisuus on aina ollut Grecav mopoautoissa ehdoton lähtökohta, jonka ympärille muu kokonaisuus on suunniteltu. Autot käyvät läpi tietenkin kaikki pakolliset törmäys- ja turvallisuustestit, mutta näiden lisäksi Grecav suorittaa mopoautoilleen törmäys- ja kolaritestejä, joita normaalisti tehdään vain autoille.

Törmäystestin hidastuskuvista näkyy selvästi, miten mopoauto käyttäytyy etu- ja sivutörmäyksissä. Jopa rajun törmäyksen (56 km/h, kun mopoauton huippunopeus on 45 km/h) jälkeen Grecav mopoauto on turvallinen; sen ovet voidaan avata, tuulilasi on säilynyt ehjänä ja sisärakenne on vahingoittumaton eikä ohjaamo lytistynyt.

Grecavin omien turvallisuustestausten pohjalta autoon on kehitetty turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, Grecav mopoautoissa myös ulkopellit ovat alumiinia, kun monissa muissa mopoautoissa runko on alumiinia ja ulkopellit muovia. Grecav Soniquessa käytetään edessä suuria 210mm levyjarruja, jotka takaavat erittäin tehokkaan jarrutusvoiman.

RUNSAASTI ERI VÄRIVAIHTOEHTOJA, TÄSSÄ NIISTÄ MUUTAMA:

Lightgrey Pastelivory Pastelwhite
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.
OVH. alkaen 12200,- +toimituskulut